Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Για το κοράνι κάηκε η Αθήνα.Κανένας δε θα διαμαρτυρηθεί για το τουρικό spot?

Κάηκε η Αθήνα επειδή κάποιος ανόητος αστυνομικός έσκισε το κοράνι(και κανείς δεν ξέρει τι πράγματι έγινε). Εδώ όμως στο ΕΠΙΣΗΜΟ διαφημιστικό spotaki τους οι Τούρκοι ποδοπατούν τον Ιησού και χορεύουν πάνω του. Τι νόημα έχει; Πείτε μας έναν λόγο. Γιατί το κάνουν; Αν βάζαμε εμείς τον Μωάμεθ θα είχε γίνει σεισμός στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο σεβασμός που ζητάνε;


Εστάλη από http://andronianoi.ucoz.com/
Σχόλιο ιστολογίου μας: Πού είναι όλοι αυτοί οι...Έλληνες αντιρατσιστές και υπέρμαχοι των Μουσουλμάνων όλες αυτές τις ημέρες, που δήλωναν ότι με το σκίσιμο των 5 σελίδων του Κορανίου (αν έγινε) θιγόταν η θρησκεία των Μουσουλμάνων και η ίδια η Μουλμανική κοινότητα; Πού είναι οι...Έλληνες αυτοί που κόπτονται για τα διακαιώματα όλων των υπολοίπων....Μουσουλμάνων, αλλοδαπών,αναρχικών,βανδάλλων....εκτός από τα δικαιώματα των Ελλήνων Ορθοδόξων;;! Τα διακιώματα που υπερασπίζεστε όλοι εσείς που συμμετέχετε σε πορείες υπερ των δικαιωμάτων των ανθρώπων, σταματούν να υφίστανται όταν το θέμα αφορά τους Έλληνες και μάλιστα τους Ορθόδοξους; Εσείς οι...Έλληνες που βγήκατε στους δρόμους και φωνάζατε πως "η νίκη είναι του Ισλάμ" που είστε τώρα να φωνάξετε για το συγκεκριμένο προσβλητικό βίντεο από το επίσημο κράτος της Τουρκίας;;!
Πραγματικά γνωρίζουμε πως οι "εφιάλτες" πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι όμως ότι στη δεδομένη χρονικά στιγμή οι πραγματικοί Έλληνες δεν αντιδρούν!! Δεν καταλαβαίνουν...αρνούνται να μάθουν τί γίνεται....βλέπουν την αλήθεια μπροστά τους και κλείνουν τα μάτια, είτε από φόβο είτε από αδιαφορία. Την οποία φυσικά καλλιέργησαν εντέχνως όλοι οι εξουσιαστές του κόσμου με σκοπό να μας οδηγήσουν αυτοί εκεί που θέλουν χωρίς αντίσταση...! Αφυπνισθείτε Έλλληνες!! Με πρόφαση το κοράνι άρχισαν την υλοποίηση του πραγματικού τους σχεδίου, που είναι η αποσταθεροποίηση των έθνών - κρατών. Και φυσικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς.
Δείτε το http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/05/blog-post_8214.html . Δείτε τί πραγματικά κάνουν στον κόσμο οι παντοκράτορες. Αφυπνισθείτε Έλληνες!
..(( Λ ))..

1 σχόλιο:

 1. ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ:Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναήμ Ελγαντούρ φωτογραφίζει τους υποκινητές των επεισοδίων για το Κοράνι!

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
  http://youtube.com/watch?v= OixlHWyXgSY
  http://www.greekalert.com/ 2009/05/blog-post_26.html

  Ποιος είναι ο "κύριος" που δίνει κατευθύνσεις στους αλλοδαπούς;

  Δείτε το απόσπασμα απο τα χθεσινά επεισόδια
  ανοίξτε την ένταση και θα ακούσετε πεντακάθαρα πως κάποιος δίνει κατευθύνση προς τα που θα πρέπει να μετακινηθεί το μαινόμενο πλήθος!
  ποιός είναι αυτός ο "κύριος";
  ποιός να είναι άραγε;...
  Ελπίζουμε να ξέρουν ή τουλάχιστον να ρωτήσουν να μάθουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την διασφάλιση της τάξης.
  Λέμε εμείς τώρα...δεν ξέρουμε....
  Ελπίζουμε ο συγκεκριμένος "κύριος" να μην έχει σχέση με 5, 6 και παραπάνω οργανώσεις που όλες αυτές τυχαία να έχουν παρουσία σε πολλά αντίστοιχα επεισόδια!!!
  http://youtube.com/watch?v= fq6ScE3eNHY
  ** To Greekalert σε όλες τι περιπτώσεις μέχρι τώρα
  ακόμη και αν οι εικόνες και τα βίντεο έχουν προδημοσιευτεί αλλού
  προσπαθεί να προφυλάσει την ανωνυμία αυτών που αναφερόμαστε.
  Γιατί δεν μας ενδιαφέρει η στοχοποίηση ανθρώπων αλλά η ανάδειξη προθέσεων...
  Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν θα βάλουμε πλέγμα γιατί η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει.
  Γνωρίζουμε πως ήδη γίνονται κινήσεις από συμπολιτές μας που βιώνουν καθημερινά τον φόβο, που καταστρέφονται οι περιουσίες τους και που κινδυνεύει η ζωή τους. Γίνονται κινήσεις ώστε όλοι μαζί να κινηθούν νομικά εναντίον όλων των υπαιτίων και ιδιαίτερα των ηθικών αυτουργών.
  Θα είμαστε στο πλευρό τους με κάθε μέσο και κάθε τίμημα.
  Σχόλια
  http://tomadakis.blogspot.com/ 2009/05/blog-post_9498.html
  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ...
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟΣ...
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ...
  Αυτός ο Πέτρος Κωσταντίνου της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο, και άλλων ΜΚΟ βρίσκεται πίσω από κάθε κίνηση Πακιστανών και αφγανών. Έχει οργανώσει τουλάχιστον 3 προβοκάτσιες που γνωρίζω. Όταν είδα το δημοσίευμα του στην Ελευθεροτυπία προ 3 εβδομάδων είμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. Πάντα κρύβεται ένα αίτημα από πίσω και πάντα έχουν στόχο την ΕΛ.ΑΣ. Συνήθως χτυπούν μέσω του ΣΚΑΙ με 3-4 δημοσιεύματα σε μικρό χρονικό διάστημα, ουτως ώστε να προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές. Είναι επαγγελματίες στο είδος.
  Τον Οκτώβριο αίτημα ήταν η διέυρυνση παροχής ασύλου
  http://www.youtube.com/watch? v=TGBRKHO5rqc
  Τώρα είναι το Τζαμί και η προώθηση του νεοσύστατου κόμματος του Κωσταντίνου με την ακρωνυμία ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
  http://www.youtube.com/watch? v=VwrgCjCyDxo&feature=channel_ page
  Η απάντηση απλή ...αντιπαραβάλλετε απλά το πρόσωπο που εμφανίζεται στο 0,50" του βίντεο http://www.youtube.com/watch? v=tSdo9e_S2Eo Τα σχόλια δικά σας!
  http://www.greekalert.com/ 2009/05/blog-post_546.html

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

  Ο πρόεδρος των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλαμ άφησε για λίγο την γραφειάρα του....(κλικ στην εικόνα)

  ...και κατέβηκε στους δρόμους με την ντουντούκα υποκινώντας τα επεισόδια των λαθρομεταναστών στην Αθήνα... από πίσω και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  Όσο και αν προσπάθησε το κανάλι του Κούλογλου να θολώσει πρόσωπα, δεν τα κατάφερε. Βέβαια δεν τηρεί την ίδια στάση όταν μαγνητοσκοπεί Έλληνες να διαδηλώνουν ενάντια στην λαθρομετανάστευση. Εκεί βγαίνουν όλα τα πρόσωπα φόρα παρτίδα. Μεγάλε "δημοκράτη" Κούλογλου....
  Η Νέα Τάξη χρειάζεται την συμβολή όλων των δήθεν και των θολοκουλτουριαραίων για να επιβληθεί. Και από αυλικούς ...άλλο τίποτα!
  http://hellenicrevenge. blogspot.com/2009/05/blog- post_7997.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή