Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Για το κοράνι κάηκε η Αθήνα.Κανένας δε θα διαμαρτυρηθεί για το τουρικό spot?

Κάηκε η Αθήνα επειδή κάποιος ανόητος αστυνομικός έσκισε το κοράνι(και κανείς δεν ξέρει τι πράγματι έγινε). Εδώ όμως στο ΕΠΙΣΗΜΟ διαφημιστικό spotaki τους οι Τούρκοι ποδοπατούν τον Ιησού και χορεύουν πάνω του. Τι νόημα έχει; Πείτε μας έναν λόγο. Γιατί το κάνουν; Αν βάζαμε εμείς τον Μωάμεθ θα είχε γίνει σεισμός στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο σεβασμός που ζητάνε;


Εστάλη από http://andronianoi.ucoz.com/
Σχόλιο ιστολογίου μας: Πού είναι όλοι αυτοί οι...Έλληνες αντιρατσιστές και υπέρμαχοι των Μουσουλμάνων όλες αυτές τις ημέρες, που δήλωναν ότι με το σκίσιμο των 5 σελίδων του Κορανίου (αν έγινε) θιγόταν η θρησκεία των Μουσουλμάνων και η ίδια η Μουλμανική κοινότητα; Πού είναι οι...Έλληνες αυτοί που κόπτονται για τα διακαιώματα όλων των υπολοίπων....Μουσουλμάνων, αλλοδαπών,αναρχικών,βανδάλλων....εκτός από τα δικαιώματα των Ελλήνων Ορθοδόξων;;! Τα διακιώματα που υπερασπίζεστε όλοι εσείς που συμμετέχετε σε πορείες υπερ των δικαιωμάτων των ανθρώπων, σταματούν να υφίστανται όταν το θέμα αφορά τους Έλληνες και μάλιστα τους Ορθόδοξους; Εσείς οι...Έλληνες που βγήκατε στους δρόμους και φωνάζατε πως "η νίκη είναι του Ισλάμ" που είστε τώρα να φωνάξετε για το συγκεκριμένο προσβλητικό βίντεο από το επίσημο κράτος της Τουρκίας;;!
Πραγματικά γνωρίζουμε πως οι "εφιάλτες" πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι όμως ότι στη δεδομένη χρονικά στιγμή οι πραγματικοί Έλληνες δεν αντιδρούν!! Δεν καταλαβαίνουν...αρνούνται να μάθουν τί γίνεται....βλέπουν την αλήθεια μπροστά τους και κλείνουν τα μάτια, είτε από φόβο είτε από αδιαφορία. Την οποία φυσικά καλλιέργησαν εντέχνως όλοι οι εξουσιαστές του κόσμου με σκοπό να μας οδηγήσουν αυτοί εκεί που θέλουν χωρίς αντίσταση...! Αφυπνισθείτε Έλλληνες!! Με πρόφαση το κοράνι άρχισαν την υλοποίηση του πραγματικού τους σχεδίου, που είναι η αποσταθεροποίηση των έθνών - κρατών. Και φυσικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς.
Δείτε το http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/05/blog-post_8214.html . Δείτε τί πραγματικά κάνουν στον κόσμο οι παντοκράτορες. Αφυπνισθείτε Έλληνες!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου