Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ο κουλτουρέ Λαζόπουλος στη frikipaideia

Λάκης Λαζόπουλος είναι ο μέγας ηθοποιός Αθήνας και Πάσης Ελλάδος με ειδίκευση στη σοφιστικέ, κουλτουριερέ, σε-βάζω-σε-προβληματισμούς-τόσο-πολύ-που-ξεχνάς-να-γελάσεις τύπου κωμωδία. Είναι επίσης μέγας παντογνώστης. Έχει αμέτρητους θαυμαστές (τόσο φανατικούς που υπάρχουν και σύλλογοι που πάνε και σπάνε στο ξύλο οσους δεν τον συμπαθούν) σε όλο το Γαλαξία Milky Way (Μίλκυ Γουέι) ενώ η φήμη του εξαπλώνεται πλέον και στον κοντινό γαλαξία της Ανδρομέδας.

(...)

Ο Λάκης είναι ένα από τα αρχαία πνεύματα των Ελ που έχουν κατέβει στη Γη από αρχαιοτάτων χρόνων για να σώσουν την ανθρωπότητα. Ό comedy man (το όνομα του στον Νιμπιρού) κατέβηκε στη Γη μας στα κλασικά χρόνια και πήρε τη μορφή του γνωστού ποιητή-κωμωδιογράφου, ολιγαρχικού και συντηρίκλα του κερατά (με μεγάλα κέρατα) Αριστοφάνη.

Έγραψε πολλές κωμωδίες λίγες όμως από αυτές διασώθηκαν. Οι περισσότερες χάθηκαν όχι λόγω του χρόνου και των αδηφάγων σκώρων του Βόρνεο που καταδυνάστευαν τον τότε γνωστό κόσμο, αλλά επειδή ο ποιητής κατάλαβε τι μαλακίες έχει γράψει και τις έκαψε (μαζί με τα πρόστυχα εσώρουχα του καλού του μαθητή. Στην αρχαία Αθήνα είμαστε ρεεε!!!)

Αφού έβρισε ξανά και ξανά το ΚΑΚΟΚΑΚΟΚΑΚΟ δημοκρατικό πολίτευμα, αποφάσισε ότι δεν τον χώραγε άλλο ο τόπος και σαν αρχαίος Ξανθόπουλος έφυγε για την ξενιτιά. Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να δεχθεί το ταλέντο του. Γύρισε πάλι στο Νιμπιρού και καταψύχθηκε σε ένα ψυγείο Siemens.

(...)

Κάποια στιγμή πούντιασε το πουλάκι μας και απεψύχθη. Γύρισε στην Ελληνική Αυτοκρατορία στα σύχρονα έτη μεταμφιεσμένος σε αγρότη από την Καρδίτσα με το όνομα Λάκης με απότερο σκοπό να μας τα ξανακάνει τσουρέκια.

Ο Λάκης άφησε μούσι (όχι λόγω της απομόνωσης στο ψυγείο αλλά επειδή ήθελε να μοιάσει στον Τσακ Νόρις γκουχ γκουχ) και σπούδασε ανώτατη κωμωδιογραφική, acting με εφαρμογές στο χαζοκούτι και απέκτησε PhD στη δημαγωγία.

(...)

Μέσω της εκπομπής αυτής ο Λάκης μπήκε στις καρδιές μας. Υποδηόμενος τον αρκουδόγυφτο που σατιρίζει, έριξε το εμπόδιο καλλιτέχνη-θεατή...Επιτέλους η πονεμένη ψυχή αυτού του Ελ βρήκε τη Γαλήνη...(?)

This is a War, Soldier!

Όμως μερικά κακοποιά στοιχεία όπως ο Rebel-Καρβέλας, ο Αυτιάς και η Δούκισσα της Ελλάδας και αποικίων στα Νησιά του Πάσχα, Μιμή Ντενίση επειχήρησαν να ρίξουν τον Λάκη από το θρόνο του. Πολλοί λένε ότι οι μοχθηροί Νεφελίμ υποκίνησαν την σκοτεινή επίθεση. Μέσω της εκπομπής του (που πλέον κατείχε το 110% της τηλεθέασης...έκλεψε και τους τηλεθεατές της Μαριάννας από το Τηλεφώς!!) ξεκατινιάστηκε μέχρι τελικής πτώσης με τους σκοτεινόυς εχθρούς του. Ο Ακήρυχτος Πόλεμος είχε αρχίσει...Αι ημέτεραι δυνάμει υπερασπίστηκαν τον τίμιο Λάκη που αφιέρωνε πλέον υπερβολικά πολύ χρόνο για αυτό τα γελοία υποκείμενα. Τελικά με παρέμβαση του Πούτιν και του Λιακόπουλου βούλωσαν τα στόματα των κακων μα ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΝ λασπολόγων. Ακολούθησαν μικροεπεισόδεια και με την Έφη Σαρρή. Η τελευταία επρόκειτο για αυτονομίστρια που απλά έκανε το κομμάτι της. Και έχασε.. Μη τα βάζεις με τα σίδερα χρυσή μου...

Φάκελος ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ως αντιδραστικό στοιχείο, ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε κόντρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (όχι ψηφίζοντας ΚΚΕ, Παναγία μου, φτού μακριά από μας!) υποστιρίζοντας δ ι α κ ρ ι τ κ ό τ α τ α το Σύστημα Ριζικής Αποτρίχωσης (ΣΥ.ΡΙΖ.Α). Με το PhD από το Παν/μιο ο Λάκης χρησίμευσε ως Γκέμπελς της προοδευτικής αριστεράς (με δεξιές τσέπες) και αφού έκανε πλήση εγκεφάλου σε Δισεκατομμύρια Ελλήνων κατάφερε να ανεβάσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο 15% (ΟΥΑΟΥ!). Χαρά που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δογης και Φεουδάρχης της μισής Ελλάδας Αλέκος Αλαβάνος...

Κοινό

Πολλοί Guest-Star έχουν εμφανισθεί στην εκπομπή του Λάκη:

  • Ο Τζον-Τζον (χωρις τη Barbie)
  • Η Γιάννα Αγγελοπούλου, pimp of all Greek (and Geek) Comedians
  • Ο Πατήρ
  • Ο Υιός
  • Το Άγιο Πνεύμα
  • Ο Άρχοντας του ελληνικού kitsch Γιάννης Φλωρινιότης
  • Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών
  • Η μαμά μου

Μαζί με το Λάκη έχουν τραγουδίσει:

  • Ο Ερωτικός Γιάννης Πάριος
  • Ο Νίκος Αλιάγας(χωρις τους friends από το γνωστό cd και με Metaxa με τόνικ στο χέρι)
  • Η Αδερφή Κατσιμίχα (σωστά το έγραψα)
  • Ο εραστής της πρώτης κυρίας, Λουδοβίκος των Ανωγείων

Ο Γιώργος Νταλάρας προσπάθησε να συμμετάσχει αλλά ο Τσακ Νόρις του έσκασε στριφογυριστή κλοτσιά και τον έστειλέ στο διάβολο πριν βγει στη σκηνή και γεμίσει η εκπομπή με τόση κουλτούρα που μετά πρέπει να ακούς επί βδομάδες Γιάννη Βασιλείου για να συνέλθεις.(πάτα Έξαψη στο Youtube και θα καταλάβεις)


By Frikipaideia

2 σχόλια:

  1. Στη συνεχεια και μετα απο επισταμενη μελετη χιλιαδων βιντεο διαμαρτυρομενων για την πολιτικη του αυτη κλιση, εγειρε με ναζι αριστερα προς το πουθενα, κοιτωντας τον κανενα που εντωμεταξυ ειχε αποδημησει εις Κυριον. Με τη γενναια αυτη πραξη και τραγουδωντας μειλιχια το καραπιπεριμ, πιπεριμ, πιπεριμ, αιντε νεφελιμ, νεφελιμ, σεκεριμ, εξευγενισε τα αισθηματα των παναρχαιων εχθρων του των νεφελιμ που και εκεινα με τη σειρα τους σηκωσαν τα χερια ψηλα και παραδοθηκαν ανευ ορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μαλακίες στύψατε ώρες πολλές το "μυαλό" σας να κατεβάσει, για πλημμελώς κρυπτόμενες μικροπολιτικάντικες αντιθέσες σας με τα (άλλοτε πολύ καλά άλλοτε σαχλά) που λέει ο Λαζόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή