Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ


"Η φασιστική απειλή εντείνει την υποβάθμιση στις γειτονιές μας". Αυτό ήταν ένα μήνυμα που γράφτηκε σε τρικάκια που ρίχτηκαν σε Άγιο Παντελεήμονα, πλατεία Αττικής και πλατεία Βικτωριας. Σε περιοχές που όντως έχουν υποβαθμιστεί, που η ποιότητα ζωής για τους κατοίκους τους είναι σχεδόν ανύπαρκτη.Γιατί οι ...φασίστες κατέστρεψαν τις γειτονιές και όχι τα κακοποιά στοιχεία, που έχουν εισέλθει δολίως στην χώρα μας και επι τούτου στις συγκεκριμένες περιοχές! Έγκλημα, πορνεία, βρωμιά, ανασφάλεια, βάρεσαν κόκκινο. Αυτά όλα δεν είναι αποτελέσματα που προκάλεσαν οι φασίστες. Οι "φασίστες" είναι οι μόνοι που αντιστέκονται και που στέκονται δίπλα στους κατοίκους αυτούς, όταν το κράτος τους έχει σαν ξεχασμένη υπόθεση.

Έγκλημα… Δεν προλαβαίνουμε να στανιάρουμε από την δολοφονία κάποιου οικογενειάρχη Έλληνα της γειτονιάς μας και τρώμε στα μούτρα μας την επόμενη. Ληστείες, δεκάδες κάθε εβδομάδα, και τις περισσότερες φορές το θύμα καταλήγει στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του. Πορνεία… Εκατοντάδες από δαύτες κάθε βράδυ στους δρόμους, χωρίς ούτε καν βιβλιάρια υγείας. Ναρκωτικά… Ανεξέλενγκτη πώληση σε ανήλικα, αμφιβόλου ποιότητας και κοπελίτσες να πέφτουν θύματα κάποιων επιτήδειων, προκειμένου να πάρουν την δόση τους. Γκέτο... Έξω από μαγαζιά αλλοδαπών, που λειτουργούν χωρίς άδεια, διακίνηση κλοπιμαίων, λαθρεμπόριο και όλοι οι δημόσιοι φορείς κάνουν τα στραβά μάτια. Κρούσματα βιασμών ανηλίκων, ανεξαρτήτως φύλου, από ομάδες αφγανοπακιστανών (status symbol στην... κουλτούρα τους) και που πάλι όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.

Έτσι λοιπόν φτασαμε στο σημείο να βγαίνουν αυτά τα τρικάκια από τα αριστερά πληρωμένα απόβλητα του κράτους. Επειδή εμείς, οι "φασίστες" Έλληνες, αντιστεκόμαστε σε όλα τα παραπάνω που αυτοί στηρίζουν. Και έρχομαι τώρα και ρωτάω εύλογα:

Πώς τολμάτε να μιλάτε για φασιστική βία; Ποιος σας είπε ότι έχετε ηθικό δικαίωμα να μιλάτε και να έχετε άποψη; Είστε η ντροπή της Ελλάδας, στυγνοί δολοφόνοι, τσιράκια του κράτους, που πουλάτε και την ψυχή σας στον διάολο προκειμένου να κάνετε κακό στο έθνος μας.

Διάβασα σε αφίσα το εξής μήνυμα: "Κόψιμο στα χέρια των φασιστών που σηκώνουν χέρι σε μετανάστη". Και ξανα ρωτάω: Στους (λαθρο)μετανάστες που σηκώνουν χέρι σε Έλληνα τι πρέπει να κάνουμε; Θα συμφωνήσετε να γίνει ότι λέει η θρησκεία τους, ότι εφαρμόζουν στις πατρίδες τους; Ακρωτηριασμοί και εκτελέσεις;

Και τελειώνω λέγοντας ότι θα ήθελα να σας δω, όταν οι γυναίκες σας, τα παιδιά σας, οι μάνες, οι αδερφές σας, αποκτήσουν την ίδια μοίρα χιλιάδων θυμάτων των λαθρομεταναστών, τότε τι θα κάνετε. Ίσως έρθετε στα ίσα σας τότε...

Όσο και να προσπαθείτε να παραπλανήσετε τον κόσμο δεν θα τα καταφέρετε ποτέ. Ο κόσμος σιγά σιγά ξυπνάει, έχει μάτια και βλέπει. Όσο θα υπάρχουμε εμείς οι Εθνικιστές, εσείς εξουσιαστές και "αντιεξουσιαστές", θα ζείτε με τον φόβο. Έστω και ένας μας να μείνει η ζωή σας δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Ω τριακόσιοι,
Σηκωθείτε και ξανάλθετε σε μας.
Τα παιδιά σας θέλει ιδείτε
Πόσο μοιάζουνε με σας.

Διονύσιος Σολωμός
Ύμνος εις την Ελευθερία, Στροφή 78

http://dikamaspaidia.blogspot.com/2011/07/blog-post_3234.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου