Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Είναι ο αντικομμουνισμός αμάρτημα;;;...ας είμαι αμαρτωλός

Παρακολουθώ με δέος τους τελευταίους μήνες τον θυελλώδη, δογματικό, σχεδόν ολοκληρωτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το ΚΚΕ τους κομματικούς του αντιπάλους. Ή και όσους απλώς διατυπώνουν απόψεις που δεν περιλαμβάνονται στις δικές του αλήθειες. Θυμάμαι ότι στα περίφημα γεγονότα του Δεκεμβρίου, για παράδειγμα, άδραξε την ευκαιρία που του προσέφερε η αμηχανία του Συνασπισμού και περίπου του «κάρφωσε» στις αρχές ως υποθάλποντα, αν όχι υποκινούντα, την τυφλή βία.
Είναι γνωστός, επίσης, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον εκκεντρικό Θ. Πάγκαλο, όταν τόλμησε να εκφράσει την άποψη ότι εάν είχε επικρατήσει στην Ελλάδα το ΚΚΕ, τότε θα είχε εξοντώσει όλους του τους αντιπάλους, ξεκινώντας από τους δικούς του αντιφρονούντες. Ο τέως υπουργός καταγγέλθηκε για εντεταλμένο αντικομμουνισμό, ενώ δεν διευκρινίστηκε αν ο κομμουνιστικός παράδεισος που ονειρεύεται το ΚΚΕ περιλαμβάνει αντιπολίτευση.
Είναι λιγότερο γνωστός ο τρόπος που αντέδρασε το ΚΚΕ, όταν μια εκπαιδευτικός σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης μοίρασε, στο μάθημα της Ιστορίας, φυλλάδιο στο οποίο γινόταν παραλληλισμός του σταλινισμού με τον ναζισμό και τον φασισμό. Ποιος είδε το ΚΚΕ και δεν το φοβήθηκε... Οπως αποκάλυπτε το «Βήμα» της περασμένης Κυριακής, ο Περισσός κατήγγειλε «εμετικό, χυδαίο αντικομμουνισμό» και μας κάλεσε σε επαγρύπνηση, καθώς «όταν το αντικομμουνιστικό δηλητήριο χύνεται από εκπαιδευτικούς, τότε όχι μόνο οι κομμουνιστές, αλλά ολόκληρη η κοινωνία χρειάζεται να ξεσηκωθεί». Τρομάζω, λοιπόν, γιατί υπάρχει κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου, κόμμα που συναπαρτίζει αυτή την κολοβή έστω δημοκρατία μας, το οποίο θεωρεί ύβριν να μην είναι κάποιος κομμουνιστής και αμαρτία να είναι αντικομμουνιστής. Δηλαδή, να μη θέλει τον κομμουνισμό, λες και είναι υποχρεωτικό. Με τον παρανοϊκό ζήλο που συναντά κανείς στους φανατικά θρησκευόμενους, το ΚΚΕ κατακεραυνώνει όλους όσοι αντιμιλούν, στο όνομα του κομμουνισμού. Οι αρχιερείς του Περισσού, μέτοχοι της μεγάλης ανθρωποσωτηρίου αλήθειας, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα μας σώσουν. Ακόμη και με το ζόρι. Περίπου με τον τρόπο του Στάλιν, όπως συνομολόγησαν στο τελευταίο τους συνέδριο.
Χίλιες φορές αμαρτωλός...
Απο την Καθημερινή


ventetta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου