Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009

Η μαλακία δεν έχει όρια στο ΥΠΕΞ. ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ από την σημερινή ΥΠΕΞ και όλο το επιτελείο της

Η μακακία δεν έχει όρια στο Ελληνικό ΥΠΕΞ. Επείγει να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ από την σημερινή ΥΠΕΞ και όλο το επιτελείο της. Η εξοργιστική πολιτική της κας Ντόρας Μπακογιάννη που δεν σταματάει στιγμή να εξυπηρετεί τους Αμερικανούς φίλους της...συνεχίζει την προδοσία που ξεκίνησε ο μπαμπάς της. Κάθε φορά που θα αναφερθεί στο Σκοπιανό ... θα προκαλέσει τα γέλια με τους "τσιμεντόλιθους" που κατά ριπάς κι αλύπητα εκσφενδονίζει . ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ Macedonian ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και του Αμερικάνου ΓΙΩΡΓΑΚΗ επιτρέπει σε αεροπλάνο των Σκοπιανών με τα διακριτικά της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" να προσγειωθεί στην Κέρκυρα...πατρίδα του γνωστού αποτυχημένου πρώην βουλευτή Νίκου Γεωργιάδη.
Σαν να ΜΗΝ έχουν οι Σκοπιανοί άλλο αεροπλάνο για τον Σερβο-Βούλγαρο συνάδελφο της Ντόρας και κλόουν Μιλόσοσκι , σαν να ΜΗΝ έχουμε εμείς εναν σοβαρό πολιτικό να αναλάβει το Ελληνικό ΥΠΕΞ. Και φυσικά τα γνωστά γαλάζια παπαγαλάκια της ΕΤ3 πήραν οδηγίες από το ΥΠΕΞ κι ανέλαβαν να αποσβέσουν τις αντιδράσεις με γελοιότητες που επίσης δεν έχουν όριο! .
Η υπομονή μας και με τη ΝΔ έχει πλέον εξαντληθεί και ήδη κάποιοι οργανώνουν "εκδρομές" στην Κέρκυρα για να υποδεχτούμε τον ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ κ.Μιλόσοσκι. Αντί λοιπόν να τον αναγκάσουμε να έρθει με αυτοκίνητο, ή να έρθει με ανταπόκριση των Αυστριακών αερογραμμών ... η κα Ντόρα απόφάσισε να ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ και την Ελλάδα και τους Έλληνες και να αποδεχτεί έμμεσα ΟΛΗ την Σκοπιανή Μυθολογία γύρω από τη Μακεδονία.


Στο παραπάνω video από το History of Macedonia, σε εκδήλωση των "σκλαβωμένων" Σκοπιανών , (2500 ψήφοι σε σύνολο 2.500.000 Μακεδόνων) , ακούγονται με τη σειρά τα παρακάτω:
- 5:12 " ...;οι Μακεδόνες ζουν στο σκοτάδι στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ.."
- 5:22 " ...; κατέληξε σε γενοκτονία.."
- 6:04 " ...;οι Μακεδόνες της Ελληνικής ΚΑΤΟΧΗΣ ...;"
- 7:55 βλέπουμε τον αλυτρωτικό χάρτη της "Ενωμένης Μακεδονίας"
- 9:01 " ...;ζουν ελεύθερα στην δική τους ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ...;"
- 9:15 " ...;Η Δημοκρατία της Ελλάδος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δώσει ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ...;"
Όλα τα παραπάνω αποτελούν ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ των Σκοπιανών και κάποιοι αληταράδες Έλληνες Δημοσιογράφοι και Πολιτικοί πρακτορίσκοι μιλούν για δικαίωμα ... αυτοπροσδιορισμού των Σκοπιανών ως "Μακεδόνες" και άλλα τέτοια χλεπονιάρικα.
Για να μειωθούν οι Ελληνικές πατριωτικές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο το "σύστημα" προώθησε μετά μανίας, απάτης και ψεμμάτων τον γνωστό καραγκιοζάκο, φιλοσκοπιανό και Βουλγαρικής καταγωγής Μιχάλη Τρεμόπουλο ...δήθεν ως οικολόγο. Ολόκληρο το σύστημα, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ...λειτουργεί ενάντια στη δική μας θέληση και κυρίως ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Στις επόμενες εκλογές πρέπει το "μήνυμα" να είναι ακόμα πιο ηχηρό και στοχευμένο διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ΤΕΤΟΙΑ ξεδιαντροπιά και παχυδερμία που δεν έχουν προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου