Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν, να την ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ

H λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα, γιατί μετανάστες, είχαμε ελάχιστους (μέχρι και σήμερα πολλοί Έλληνες μεταναστεύουν), δεν αντιμετωπίσθηκε ποτέ και από κανέναν σωστά. Ανοίξαμε τα σύνορα για τους Βορειοηπειρώτες και Ποντίους αδελφούς μας και μαζί τους, μπήκανε ορδές Αλβανών και Σλαβορώσων.

Δεν διεκδικήσαμε τα δώδεκα μίλια στο Αιγαίο και μας φορτώνουν οι Τούρκοι με Ιρακινούς, Πακιστανούς, Κούρδους, Αφγανούς κ.λ.π.. Αλώνουν δηλαδή αργά, αλλά σταθερά την Ελλάδα εκ των έσω. "Απορροφήθηκε" το ανύπαρκτο κράτος με την πρόσδεσή του στο άρμα της δύσεως, τον "εκδημοκρατισμό", τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και άφησαν τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι για τους πράκτορες και τους λαθρομετανάστες.

H Ελληνική κοινωνία, που τώρα διαμαρτύρεται, άνοιξε διάπλατατην αγκαλιά της, τις επιχειρήσεις της, τα χωράφια της, τα σπίτια της, για να υποδεχθεί τα φθηνά εργατικά χέρια ...; τους υποταγμένους "δούλους", τα όμορφα κορίτσια κ.λ.π. Στην αρχή, κανένας δεν είχε παράπονο ...; με τον μισθό ενός Έλληνα, είχε πέντε Αλβανούς ή Ρώσσους ή Πακιστανούς ή ... Ο καιρός πέρασε, οι "δούλοι" άρχισαν να διεκδικούν τα νόμιμα (καλύτεροι είναι οι Έλληνες; ) ...;οι ψευτοπροοδευτικοί, οι θολοκουλτουριάρηδες, οι διεθνιστές, η αριστερά κι οι όψιμοι παντός τύπου "δημοκράτες, αυτοχρίσθηκαν προστάτες τους κι άρχισαν να οργανώνουν πορείες, σωματεία, συλλόγους και να προσπαθούν να εκμεταλλευθούν κομματικά ή πολιτικά τα προβλήματα κάποιων, που ήρθαν σε μια χώρα, που δεν τους κάλεσε ούτε τους είχε ανάγκη, παρ' όλα αυτά, τους περιέθαλψε και τους τάϊσε. Αποτέλεσμα, με την αδιαφορία, την ελαστικότητα και την βλακεία των κυβερνώντων, απέκτησαν τέτοια δικαιώματα, οι "οικονομικοί μετανάστες", ώστε να είναι προνομιούχοι πολίτες της Ελλάδος.

Σήμερα, όλοι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν αργά μεν, αλλά σταθερά, την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η Ελληνική κοινωνία, εξ' αιτίας της λαθρομετανάστευσης. Χιλιάδες φτωχοδιάβολοι και όχι μόνον, από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ανακάλυψαν "ξαφνικά", με την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή (με το αζημίωτο φυσικά), των εξ' ανατολών γειτόνων μας, τον "παράδεισο" που λέγεται Ελλάδα.

Αν κανείς δεν τους προσέφερε δουλειά και στέγη, σίγουρα θα γύριζαν στη χώρα τους ή θα πήγαιναν κάπου αλλού.
Ας σταματήσουν λοιπόν οι φανφάρες κι οι κραυγές "απόγνωσης" ...; Αν θέλετε να φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, ΔΙΩΞΤΕ τους με τον τρόπο σας. Μη τους προσφέρετε στέγη, μη τους προσφέρετε εργασία, μην αγοράζετε από λαθρομετανάστες, μην πουλάτε σε λαθρομετανάστες. Μην έχετε καμμία δοσοληψία μαζί τους. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!!!!

Kαι για να μην μας θεωρούν κορόϊδα, ΟΛΟΙ είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Ποτέ δεν τους καλέσαμε!! Νομιμοποιήθηκαν, όσοι νομιμοποιήθηκαν ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ, για πολιτικά οφέλη κι από τον φόβο των κυβερνώντων μήπως και χαρακτηρισθούν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!

ΜΗ βοηθάτε να γίνει η χώρα μας ένα απέραντο στρατόπεδο διακίνησης λαθρομεταναστών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου