Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Δηλαδή όποιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προοδευτικός? Ωραία πουλημένα νεοταξικα τομάρια είστε

Ο νεοταξικός φασισμός με μάσκες «αναρχικές», «αριστερές» και «προοδευτικές» και με πολιτική αιχμή τη νεοταξική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προωθεί απροκάλυπτα τα βρώμικα σχέδια του φτάνοντας ακόμα και στην επίσημη στρατολόγηση ανηλίκων.Στόχος τους είναι ακόμακαι η πρόκληση επικίνδυνων επεισοδίων για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας με τηνσυμμετοχή (λαθρο)μεταναστών.

Αυτές είναι προκηρύξεις (φώτο) που πέταξαν κάποιοι στην Ομόνοια προχθές το βράδυ... Σ' αυτές τις προκηρύξεις γράφει στα Αλβανικά ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ από την μια πλευρά και από την άλλη ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...Αλλη μια απόδειξη μετά από τα video (κλικ) που τους αποθανατίζουν δίπλα δίπλα στον καταστροφικό τους έργο πως η συνεργασία της Αλβανών με τους αναρχικούς και τους ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη...(σχετικο αρθρο εδω)
Η προσπάθεια και μόνο να ξεσηκώσουν τους μετανάστες σε βίαιες και ανθελληνικές διαδηλώσεις, υποδηλώνει τις διαθέσεις κάποιων κέντρων για πρόκληση επικίνδυνων επεισοδίων για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας...

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΨΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ.
Εμπρηστικά φυλλάδια που καλούσαν τους μαθητές να προβούν σε άνομες πράξεις και να συμμετέχουν στα έκτροπα μοίραζε το ΣΥΡΙΖΑ σε σχολεία.....»»»»»


"Λάδι στη φωτιά έβαλε και η ανακοίνωση μερίδας της νεολαίας του ΣΥΝ, που μοιράστηκε σε σχολεία, όπου αναφερόταν ότι ο πόλεμος αρχίζει, μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η ηγεσία πάντως της νεολαίας σε επίσημη ανακοίνωση έδειξε να κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος, αφού τόνισε ότι αν δεν έχουν μάθει να σέβονται μια ολόκληρη γενιά, θα μάθουν να τη φοβούνται. Ο Αλέκος Αλαβάνος χαρακτήρισε το περιστατικό μεμονωμένο." (σχετικό άρθρο εδώ)

Απλά ανθέλληνες ή κάτι άλλο;


ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα των Εσωτερικών Εχθρών και προδοτών


enantion-olwn.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φρικτός και φαιδρός. Ονειρεύεται μια κοινωνία, της οποίας όλοι οι δρόμοι θα είναι ανήφορος και στην οποία θα πάρει την εκδίκηση του. Γιατί το παρελθόν του είναι βουβό. Όλοι αυτό το συνονθύλευμα των αρρωστημένων, που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ενστικτωδώς στη οργάνωση «αγέλης». Ο λόγος είναι αυτονόητος. Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι προσθέτοντας τις αδυναμίες θα μπορέσει να δημιουργήσει μία δύναμη. Ελπίζει να δημιουργήσει μια μονάδα προσθέτοντας συνεχώς μηδενικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν είναι παρά μία πομπή επιτηδευμένων. Ανάμεσα του υπάρχουν οι δειλοί φανατικοί της βίας, οι πεινασμένοι φλογεροί ακόλαστοι, οι αδέξιοι Δαντόν, οι διαλεκτικοί του Ψυχικού και της Εκάλης που προπαγανδίζουν την προλεταριακή απλότητα, οι εξαγνισμένοι Οιδίποδες, οι ζηλότυποι νεώτεροι αδερφοί, που αναζητούν μία αφηρημένη αδελφότητα, οι σερνικές γεροντοκόρες που ποτέ δεν τους έχει προταθεί η εξουσία, τα ανθρωποειδή του όχι, του ιδεοληπτικού «ενάντια και κόντρα».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν προσφέρει τίποτα. Έχει αποκοπεί από το δημιουργικό κομμάτι της Ελλάδας και δεν είναι παρά μία συλλογή από νευρωτικές Σταχτοπούτες και αιώνιους έφηβους. Ένας εμετός ύπαρξης, γεμάτη με αδυναμίες που την εμποδίζουν να ολοκληρώσει την ανάπτυξη της, τυφλωμένο, κολλημένο ανθρωπόμορφο ζώο, επικίνδυνο, χωρίς οίκτο και έλεος μήτε για τον εαυτό της μήτε για τους άλλους γύρω . Βαρέθηκε τα φραπέ και τα ζιγκ-ζαγκ της άδειας και μονότονης ζωής στα χρυσά γκέτο και θέλει να ανατρέψει μία κοινωνία που του στερεί τον οργασμό της δημιουργίας.

    Ο συρφετός του ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχείται από υποσυνείδητα συμπλέγματα μειονεξίας που τον αναγκάζουν να χαράσσει γραμμές υπεροχής καλλιεργώντας τον φιλιστινισμό των μαζών, οδηγώντας τις πλάνες των όχλων και ακολουθώντας την αλήθεια της ιστορίας. Παίζει το κομματικό παιχνίδι της αμφισβήτησης της μνησικακία και του διχασμού με πολύ πάθος, χωρίς λογισμό και καθόλου αυτοπεποίθηση.

    Μ΄αυτό το νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά μια μάζωξη νευρωτικών που ραδιουργούν, καυγαδίζουν και πέφτουν από την μία ήττα στην άλλη που σκοτώνεται σφάζοντας, που εξαφανίζεται εξαφανίζοντας. Γιατί δεν υπάρχει παρά σαν αντίθεση. Είναι το γαγγραινιασμένο μέλος της Ελλάδας, που εμείς δεν έχουμε παρά να το κουνήσουμε λίγο για να πέσει.Το τέλος του είναι μοιραίο και αναπόφευκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή